Δημοσίευση Ισολογισμού

“ Με την ηλεκτρονική δημοσίευση του ισολογισμού της εταιρίας σας στο διαδίκτυο είστε νομικά καλυμμένοι ως προς την υποχρέωση δημοσίευσης του ισολογισμού της εταιρίας σας! “

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣΤΕ  ΧΡΗΜΑΤΑ αποφεύγοντας τις υπερτιμημένες δημοσιεύσεις σε έντυπα μέσα ενημέρωσης (οικονομικές εφημερίδες) και έχετε το πλεονέκτημα ότι κατασκευάζετε μία εταιρική ιστοσελίδα με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
Η goviral με 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πληροφορικής δημιούργησε 3 πακέτα προφοράς που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της επιχ/σης  σας, εσείς απλά επιλέξτε το πιο συμφέρον για έσας.

Δημοσίευση Ισολογισμού Δωρεάν για Πάντα και δημιουργία Ιστοσελίδας

Περιλαμβάνει την δημιουργία ιστοσελίδας με 4 σελίδες Αρχική / Ανακοινώσεις / Ισολογισμοί / Επικοινωνία , την ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώνετε στο Γ.Ε.ΜΗ με δωρεάν φιλοξενία για πάντα και δωρεάν δημοσίευση ισολογισμών – ανακοινώσεων για πάντα.

  ή Τηλεφωνήστε μας στο 210 6930526Δημοσίευση ισολογισμού και δημιουργία ιστοσελίδας

Περιλαμβάνει δημιουργία ιστοσελίδας με τα στοιχεία της εταιρίας σας , την ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώνετε στο Γ.Ε.ΜΗ, όλες τις δημοσιεύσεις των ισολογισμών, ανακοινώσεων ανά χρόνο.


  ή Τηλεφωνήστε μας στο 210 6930526
Έργα μας 

 

 

Το Πακέτο 1 παριλαμβάνει :

 • Δημιουργία ιστοσελίδας  με 1 σελίδα

 • Δημοσίευση ισολογισμού και όλων των ανακοινώσεων κάθε χρόνο.

 • Δημοσίευση των στοιχείων της εταιρίας

 • Ετήσια συνδρομή για την φιλοξενία της ιστοσελίδας.

 • Καταχώρηση και ανανέωση DOMAIN NAME ενά έτος. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση και ανανέωση Domain Name με κατάληξη eu π.χ. www.companysa.eu ή com π.χ. www.companysa.com (εφόσον επιθυμείτε κατάληξη .gr π.χ. www.companysa.gr επιπλέον κόστος €12)

* Η ετήσια συνδρομή για τα επόμενα έτη παραμένει στα 49 €

Το Πακέτο 2 παριλαμβάνει :

 • Δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας με ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ . Δημιουργούμε για εσάς εταιρική σελίδα μέχρι 4 κατηγορίες. ( ΑΡΧΙΚΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ) Φιλοξενούμε τη σελίδα σας σε έναν από τους πιο αξιόπιστους servers παγκοσμίως Χωρίς άλλα έξοδα φιλοξενίας και κρυφές μηνιαίες χρεώσεις. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

 • Δημοσίευση ισολογισμού ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ . Σας παραχωρούμε την διαχείριση της ιστοσελίδας με δυνατότητα να δημοσιεύετε τις ανακοινώσεις και τους  ισολογισμούς σας δωρεάν για πάντα

 • Δημοσιεύουμε : τον ισολογισμό , τις ανακοινώσεις , τα στοιχεία της εταιρίας και τα στοιχεία επικοινωνίας.Καλύπτουμε τη νομική υποχρέωση δημοσίευσης του ισολογισμού

 • Δυνατότητα επέκτασης της ιστοσελίδας σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε επιπλέον κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας σας.

 • Δωρεάν εταιρική φωτογραφία. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ επαγγελματική φωτογραφία για την ιστοσελίδα σας.

 • Δωρεάν καταχώρηση DOMAIN NAME. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση Domain Name για ένα χρόνο με κατάληξη eu π.χ. www.companysa.eu ή com π.χ. www.companysa.com (εφόσον επιθυμείτε κατάληξη gr π.χ. www.companysa.gr επιπλέον κόστος €12)

* Σε αυτο το πακέτο δεν υπάρχει ετήσια συνδρομή ή άλλα έξοδα δημοσίευσης του ισολογισμού, μπορείτε να δημοσιεύετε τον ισολογισμό σας εύκολα με ένα κλικ όπως επισυνάπτετε ένα αρχείο στο email σας.

 

 

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4072

Βελτίωση επιχειρηματικού περιβάλλοντος − Νέα εταιρική μορφή − Σήματα − Μεσίτες Ακινήτων − Ρύθμιση θεμάτων ναυτιλίας, λιμένων και αλιείας και άλλες διατάξεις.
(ΦΕΚ Α’ 86/11-04-2012)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
· Αρθρο 232. Περιορισµός υποχρεώσεων Α.Ε. και Ε.Π.Ε. για δηµοσίευση πράξεων και στοιχείων
1. Όπου στον κ.ν. 2190/1920 και στο ν. 3190/1955 προβλέπεται δημοσίευση σε άλλα έντυπα μέσα, εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ-ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ., αυτή μπορεί να αντικαθίσταται με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας, εφόσον η διεύθυνση αυτής έχει καταχωρισθεί στην Μερίδα της εταιρείας. 
Πηγή: Taxheaven.gr

Δείτε εδώ την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Έχετε ηδη εταιρική ιστοσελίδα ?

Η GOVIRAL αναλαμβάνει την δημοσίευση ισολογισμού στην δική σας εταιρική ιστοσελίδα

Μόνο με 55 € / χρόνο

Αφορά την ήδη υπάρχουσα εταιρική σας ιστοσελίδα  και παραλαμβάνει την φιλοξενία και την δημοσίευση των ισολογισμών σας και των ανακοινώσεων ανά χρόνο.

Περιλαμβάνει :

 • Ετήσια συνδρομή φιλοξενία της ήδη υπάρχουσας εταιρικής σας ιστοσελίδας.

 • Δημοσίευση ισολογισμού και ανακοινώσεων για όλο το χρόνο.

* Η ετήσια συνδρομή για τα επόμενα έτη παραμένει στα 55 €

*Το πακέτο αυτό απευθύνετε σε όσους έχουν εταιρική σιτοσελίδα και θέλουν να δημοσιεύουν τον ισολογισμό τους χωρίς κάνενα έξτρα κόστος.

 

Τηλεφωνήστε στο 210 6930526  για περισσότερες πληροφορίες

 

 

Be Sociable, Share!