On-line Διαφήμιση

Αυξήστε τις πωλήσεις σας άμεσα!

ΑGoogle Paid Marketing (adwords)

Η διαφήμιση στο Google αποτελεί έναν από τους αποδοτικότερους και διεθνώς αναγνωρισμένους τρόπους διαφήμισης. Δεδομένου όμως της εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της απαιτείται συνεχής παρακολούθηση, επιμόρφωση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων χειρισμού της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τα εξής:

 • Δημιουργία λογαριασμού. Registration & configuration νέου account με την μηχανή προώθησης διαφημίσεων της google (adwords)

 • Σχεδίαση Διαφημιστικής καμπάνιας. Σχεδιασμός με βάση την εποχικότητα, events, κλπ. 

  Μια καμπάνια περιλαμβάνει:

– Επιλογή καναλιών προώθησης (αναζητήσεις google ή / και δίκτυο συνεργαζόμενων website)

– Στόχευση συγκεκριμένων website αν απαιτείται (π.χ. οικονομικές εφημερίδες)

– Σχεδίαση διαφημιστικών μηνυμάτων (κείμενα, γραφικά)

– Επιλογή καταλλήλων κωδικών λέξεων και φράσεων για βέλτιστο αποτέλεσμα

– Επιλογή κατανομής διαθέσιμου κεφαλαίου με στόχο την βελτιστοποίηση τηςαπόδοσης και τις επιλογές του πελάτη (π.χ. click optimization, branding, conversion optimization, rapid expansion).

– Παροχή report αποδοτικότητας. Σύνδεση του Adwords με τον λογαριασμό Analytics για μελέτη της απόδοσης της διαφημιστικής καμπάνιας σε σύγκριση με άλλους δείκτες.

BGoogle AdSense

 

 • Μεγιστοποίηση εσόδων από το περιεχόμενό σας στο διαδίκτυο

  Το Google AdSense είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους εκδότες στο διαδίκτυο να αποκτήσουν έσοδα προβάλλοντας σχετικές διαφημίσεις σε μια ευρεία γκάμα περιεχομένου στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων:

 • Αποτελέσματα αναζήτησης ιστότοπου

  Προσθέστε εύκολα στον ιστότοπό σας μια προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης και κερδίστε χρήματα από τις διαφημίσεις στις σελίδες των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

 • Ιστότοποι

  Προβάλλετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα του κοινού σας και κερδίστε χρήματα από έγκυρα κλικ και εμφανίσεις.

 • Ιστοσελίδες και εφαρμογές για κινητά

  Συνδέστε τους χρήστες κινητών με τη σωστή διαφήμιση στη σωστή στιγμή, καθώς αναζητούν πληροφορίες εν κινήσει.

 

Γ Πληρωτέα Διαφήμιση στο Facebook

Στη  goViral δημιουργούμε στοχευμένες και εξατομικευμένες διαφημίσεις, βασισμένοι στη σελίδα σας στο Facebook που σας προβάλλουν αποτελεσματικά. Με τη δημιουργία Facebook Ads μπορείτε να προβάλλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, στο κοινό που επιθυμείτε με υψηλές δυνατότητες στόχευσης όπως χώρα, γλώσσα, χόμπι  ενδιαφέροντα, φύλλο, ηλικία κ.α. Διαφημιστείτε στο Facebook και διευρύνετε την κοινότητά σας, κάνοντας την γνωστή και αυξάνοντας τον αριθμό μελών της σελίδας σας.

H goViral θα σας κατευθύνει έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλα τα εργαλεία διαφήμισης που σας παρέχει το FACEBOOK. Για παράδειγμα το Promote post προσφέρει μεγαλύτερο εύρος αποδεκτών και μεγαλύτερες πιθανότητες τοποθέτησης του μηνύματός σας στο News Feed. Από την άλλη πλευρά, τα Sponsored stories είναι μηνύματα από φίλους σας που χρησιμοποίησαν μια υπηρεσία ή ασχολήθηκαν με μια επιχείρηση. Κάνοντας χρήση της διαφημιστικής υπηρεσίας Sponsored Stories, μπορείτε να προωθήσετε αυτές τις ενέργειες, ώστε το κοινό να τις δει στο News Feed ή στη δεξιά στήλη στο Facebook.

Αυτό επιτυγχάνεται με τρεις τρόπους:

 • Στοχευμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις

 • Προβεβλημένα Posts – Promoted Posts

 • Sponsored Ιστορίες

 

Γιατί να προτιμήσετε τη goViral;

Το On-line Advertising Department της goViral λειτουργεί σε τρία στάδια.

Στάδιο Α – Καθημερινή Παρακολούθηση όλων των εξελίξεων στα διαφημιστικά εργαλεία που παρέχουν η Google και το Facebook.

Στάδιο Β – Mελέτη των στρατηγικών στόχων του κάθε πελάτη και επιλογή των αντίστοιχων διαφημιστικών εργαλείων.

Στάδιο Γ-Εφαρμογή και παρακολούθηση του πλάνου σε καθημερινή βάση. Υλοποίηση διορθωτικών κινήσεων και αλλαγών όπου χρειάζεται.

Η μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει λειτουργεί! Για αυτό και σήμερα διαθέτουμε μια πληθώρα ευχαριστημένων πελατών, οι οποίοι εμπιστεύονται τη goViral, για τη μεγιστοποίηση και βελτιστοποίηση της προβολή τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

 

Be Sociable, Share!