Αν αξιοποιηθεί σωστά, το newsletter marketing μπορεί να αποτελέσει μια αποτελεσματική μέθοδο για να διατηρήσετε ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες σας ή να προσεγγίσετε νέους πελάτες.

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι για να προσεγγίσει αποτελεσματικά μια επιχείρηση έναν καταναλωτή, πρέπει να δείξει συνέπεια και συνέχεια στην επικοινωνία. Αυτό ακριβώς πετυχαίνουν τα newsletters: Βοηθούν στην εδραίωση της επιχείρησής σας στη μνήμη των καταναλωτών, με αποτέλεσμα στην επόμενη αγορά να επιλέξουν το δικό σας brand έναντι κάποιου άλλου.

Το newsletter marketing είναι μια επιστήμη της οποίας τα δεδομένα μεταβάλλονται συνεχώς.
Σήμερα, η μαζική αποστολή Newsletter και η επιτυχημένη παράδοσή τους με αποφυγή κατηγοριοποίησης τους ως κακόβουλη αλληλογραφία (Spam), αποτελεί μια πρόκληση που απαιτεί εξειδίκευση και συνεχή εκπαίδευση. Αντίστοιχα, τα στατιστικά ανοίγματος των email (open rates) και απόσβεσης της επένδυσης (ROI) διέπονται από τους δικούς τους κανόνες, μετατρέποντας πολλές φορές το newsletter marketing σε έναν γρίφο για δυνατούς λύτες:

Πιο αναλυτικά, μπορούμε να προσφέρουμε:

 • Επιλογή του κατάλληλου Newsletter Platform για τις ανάγκες σας.
  Registration & configuration νέου εταιρικού account σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, σε μια από τις γνωστές μηχανές αποστολής newsletter (mailchimp, campaignmonitor, moosend, etc).
 • Δυνατότητα ενός εξειδικευμένου Newsletter Design.
  Custom σχεδίαση του design ενός Newsletter αποκλειστικά για την επιχείρησή σας ή το προϊόν σας, με τη συνδρομή του έμπειρου γραφιστικού τμήματός μας.
 • Πλήρης Τεχνική Κάλυψη.
  Αναλαμβάνουμε κάθε τεχνική υποστήριξη που μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας σας. Εγκατάσταση των newsletters στην μηχανή αποστολής, εισαγωγή ή αναβάθμιση της λίστας αποδεκτών κλπ.
 • Σχεδιασμός και Οργάνωση της Λίστας Αποδεκτών σας.
  Δημιουργία καταλόγων με τους αποδέκτες των Newsletter σας και φύλαξή τους με υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Πλήρης διαχείριση κατά τη διάρκεια της καμπάνιας σας έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 • Δυνατότητα Δημιουργίας Registration Form.
  Δημιουργία ενός registration form στο website σας (opt-in) σε απευθείας σύνδεση με την μηχανή αποστολής για αυτοματοποιημένη ενημέρωση της λίστας αποδεκτών σας.
 • Κατάρτιση Πλήρους Στρατηγικού Πλάνου σύμφωνα με τους στόχους σας.
  Προγραμματισμός ενός ευρύτερου πλάνου αποστολής, με βάση τις εποχικότητες, events, target groups κλπ.
 • Εξασφάλιση Μέγιστης Αποδοτικότητας.
  Εφαρμογές τεχνικών βελτιστοποίησης των Newsletter σας (π.χ A/B tests) με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
 • Συνεχής Ενημέρωση για την πορεία της καμπάνιας σας.
  Συνεχής ενημέρωση για αποτελεσματικότητα των Newsletter σας, με τη χρήση προηγμένων συστημάτων διαχείρισης και ανάλυσης στατιστικών δεδομένων.

 

 

Be Sociable, Share!