Διαγωνισμοί Facebook

Σύμφωνα με την Jupiter Research, το 80% των χρηστών Internet έχουν συμμετάσχει σε μία κλήρωση ή διαγωνισμό μέσα στον τελευταίο χρόνο ενώ ένα 50% παίρνει μέρος τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι οι επιχειρήσεις που “τρέχουν” τέτοιους διαγωνισμούς έχουν διπλάσιους fans στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης απ’ ότι επιχειρήσεις που δεν κάνουν τέτοιες δράσεις.

Ας δούμε μερικούς λόγους που καθιστούν τους διαγωνισμούς τόσο αποδοτικούς:  • Κάνετε γνωστή την επιχείρησή σας αυξάνοντας την προβολή αλλα και το engagement με τους fans

  • Δημιουργείτε μια αίσθηση οικειότητας γύρω απο το brand σας

  • Μαθαίνετε περισσότερα για τις προτιμήσεις των πελατών σας (βλ. survey contests)

  • Διακρίνετε τους πιο ένθερμους υποστηρικτές σας

  • Αυξάνετε τον αριθμό των fans στη σελίδα σας

  • Αυξάνετε την επισκεψιμότητα στο website σας

  • Συλλέγετε email για τα επόμενα newsletter σας

  • Ενημερώνετε το κοινό σας για μια καινούρια υπηρεσία ή προϊόν (π.χ μπορείτε να προβάλετε ένα μικρό video πριν ανοίξει η φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού)

FACT#1: Η διάδραση (engagement) με τους facebook fans σας είναι
εξαιρετικά σημαντική μιας και έχει αποδειχθεί ότι το 79%
αυτών είναι πιο πιθανό να εμπιστευτούν ή να κάνουν μια
αγορά από ένα brand το οποίο έχουν ήδη κάνει Like στο facebook!

Στη goViral προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο Δημιουργίας & Διαχείρισης διαγωνισμών, που υπόσχεται να εκτινάξει τα Likes σας και να σας φέρει πιο κοντά στους πελάτες σας.
Πιο αναλυτικά, προσφέρουμε:

 

Δημιουργία Concept για τον Διαγωνισμό σας

Στη goViral ακολουθούμε πάντα εξατομικευμένες λύσεις: Δημιουργούμε το concept του διαγωνισμού σας σύμφωνα με τις ανάγκες ή τις προτεραιότητές σας. Αν πάλι έχετε το concept έτοιμο, ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας μπορεί να σας κατευθύνει να επικοινωνήσετε το κατάλληλο μήνυμα και να επιτεύξετε τη καλύτερη δυνατή προώθηση του brand name και της σελίδας σας.

 

Επιλογή από μια μεγάλη γκάμα μορφών διαγωνισμών

Σας βοηθάμε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο διαγωνισμού και αναλαμβάνουμε το στήσιμο του ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε. Sweepstakes, Photo/Video/Voucher contests, Quiz, είναι μόνο μερικοί τύποι διαγωνισμών ή κληρώσεων που υποστηρίζουμε. Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε υποχρεωτικό share για να είναι valid η συμμετοχή του fan, ή να του δώσετε την ευκαιρία για έξτρα συμμετοχές για κάθε φίλο που καλεί και παίρνει μέρος στον διαγωνισμό σας.

 

Πλήρη συμβατότητα με κινητές συσκευές

Στη goViral γνωρίζουμε τις ανάγκες των fans σας και παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας: Φροντίζουμε ώστε οι διαγωνισμοί σας να είναι προσβάσιμοι απο κινητές συσκευές (smartphones, tablets etc), κάνοντας χρήση εξελιγμένων “έξυπνων” URL.

 

Προώθηση διαγωνισμού

Αναλαμβάνουμε την προώθηση του διαγωνισμού σας σε κανάλια δημοσίευσης (aggregators) διαγωνισμών στο διαδίκτυο με στόχο την ταχύτατη διάδοσή του, πολλαπλασιάζοντας έτσι τους fans σας αλλά και το engagement του brand σας με το κοινό.

 

Παροχή στατιστικών στοιχείων (report) αποτελεσματικότητας

Παρακολουθούμε τα στατιστικά του διαγωνισμού σας καθημερινά και σας ενημερώνουμε ανά ορισμένα χρονικά διαστήματα για την εξέλιξή του.

 

 

Κλήρωση με χρήση εξειδικευμένης μηχανής τυχαίας επιλογής

Στο τέλος του διαγωνισμού, μπορούμε προαιρετικά να εξασφαλίσουμε την έγκυρη και ασφαλή κλήρωση των νικητών σας.

 

 

Παραλαβή βάσης δεδομένων με τα στοιχεία των συμμετεχόντων

Με τη λήξη του διαγωνισμού, θα παραλάβετε μιά βάση δεδομένων με τα στοιχεία των συμμετεχόντων (όνομα, e-mail, fb ID) για μελλοντική χρήση (newsletter κλπ).

 

 

 

Be Sociable, Share!