Βελτιστοποίηση παραμέτρων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

FACT#1:

Έχει αποδειχθεί οτι το 94% των χρηστών μηχανών αναζήτησης θα επιλέξει συνδέσμους που ανήκουν στη πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων, σε αντίθεση με το μόλις 4% που θα επιλέξει κάποιο σύνδεσμο απο τη δεύτερη σελίδα.

To SEO ή αλλιώς “Search Εngine Οptimization” είναι το σύνολο των τεχνικών που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της κατάταξης μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Το να βελτιώσει κανείς το website του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απαιτεί μεταξύ άλλων την επιλογή των κατάλληλων keywords, τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου του, έλεγχο όλων των link, τη δημιουργία και καταχώρηση ενός sitemap, διόρθωση σφαλμάτων, καθάρισμα στον κώδικα και πολλά άλλα.

To έμπειρο τμήμα της goViral αναλαμβάνει να υλοποιήσει όλα τα παραπάνω φέρνοντας της επιχείρησή σας ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

FACT#2:

Η οργανική κατάταξη, είναι μια διαδικασία από μόνη της, και χρειάζεται χρόνος για να επιτευχθεί αλλά και να διατηρηθεί. Μόλις φτάσετε στην κορυφή, το παιχνίδι αλλάζει σε “πώς θα παραμείνω στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης”.

Έτσι, καθώς ο ανταγωνισμός σας προσπαθεί να πετύχει παρόμοια κατάταξη, είναι προστακτική η ανάγκη να αναλάβει την διατήρηση των αποτελεσμάτων μια ομάδα με SEO expertise όπως η goViral. Kαι η αποτελεσματικότητά μας δεν οφείλεται σε κάποια “κρυφή επιστήμη” ή μυστική φόρμουλα” – απλούστατα γνωρίζουμε τι λειτουργεί και τι όχι!

Τι μπορεί να σας προσφέρει η goViral;

Η μακροχρόνια εμπειρία μας, η συνεχής παρακολούθηση και ανανέωση των τεχνικών που χρησιμοποιούμε ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο SEO στη σελίδα σας, είναι ορισμένοι από τους παράγοντες για τους οποίους μας εμπιστεύονται.

Είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε προτείνοντας και υλοποιώντας μία σειρά πετυχημένων στρατηγικών, καθώς και τρόπους παρακολούθησης και τιμολόγησης των δράσεων μας.

 

Οι βασικές μας αρχές για τις οποίες μπορείτε να μας εμπιστευτείτε είναι:

 

Κατάλληλη διαμόρφωση της ιστοσελίδας σας (on-site optimization)

Τεχνική διαμόρφωση της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα SEO friendly χαρακτηριστικά, τα οποία θα επιτρέψουν σε μηχανές αναζήτησης όπως της Google να αναγνωρίσουν ευκολότερα το περιεχόμενο της και να την κατατάξουν σε καλύτερες θέσεις.

 

 

Αποτελέσματα με ασφάλεια και διάρκεια

Χρήση white hat τεχνικών, δηλαδή τεχνικών που είναι ευπρόσδεκτές από τις μηχανές αναζήτησης και βελτιώνουν την κατάταξή σας με διάρκεια. Επιπλέον, αποκλείουν κάθε πιθανότητα αποκλεισμού ή ποινής (ranking penalty/ban) που θα επέφεραν τεχνικές black hat.

 

 

Παρουσία και σε άλλους ιστοχώρους (off-site optimization)

Καταχώρηση της σελίδας σε προστιθέμενης αξίας ιστοχώρους, που θα σας προσφέρουν επιπλέον επισκεψιμότητα αλλά και το σημαντικότερο, σημαντική αναβάθμιση της κατάταξής στις μηχανές αναζήτησης.

 

 

Τοποθέτηση σε υψηλή θέση στη μηχανή αναζήτησης Google

Εμφάνιση στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης Google, με ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά, για την στοχευμένη προβολή της σελίδα σας σε αναζητήσεις των χρηστών της.

 

 

Στρατηγική για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο Google

Εφαρμογή πλήρως αποδοτικών off-site και on-site στρατηγικών, με στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης, με προτεραιότητα αυτή της Google.

 

 

Παροχή report αποτελεσματικότητας

Ανάπτυξη και υιοθέτηση ενός μοναδικού μοντέλου υπολογισμού και αξιολόγησης των Off-site δράσεων προώθησης που πραγματοποιούμε για εσάς, με σκοπό την επίτευξη ενός μετρήσιμου αποτελέσματος, μέσω του οποίου είσαστε πλήρως ενήμεροι για τις ενέργειες μας και τα αποτελέσματα τους.

 

 

 

 

Be Sociable, Share!