Πελάτες

” Είμαστε περήφανοι για τους πελάτες μας και για το γεγονός ότι με τους περισσότερους διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης.
Η καλύτερη ανταμοιβή μας είναι η επιτυχημένη επιχειρηματική τους παρουσία και η αποφασιστική συμβολή μας στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη τους. “


    Casa Di Patsi Έπιπλα και Home Design   
  
  
Ασφαλιστική Altius Insurance
    Arrythmias.gr
   Αλυσίδα Ιταλικών Εστιατορίων ilPalatino Antonopoulos stores wedding planning & jewelry
   Avecnews.gr Ειδήσεις

Pepper House bahari shop
  Το Αχίλλειον άνοιξε τις πόρτες του το 1985 στα Κάτω Πατήσια, απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων, επί της  Λεωφ. Αχαρνών. Από τότε εξακολουθεί να αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς της περιοχής. Οι αξίες τις οποίες καλλιεργούμε στο Αχίλλειον μέχρι και σήμερα είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον και η υψηλή ποιότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων μας, σε συνδυασμό πάντα με προσιτές τιμές.
   Groupdraw - The Visual Collaboration Platform Υφάσματα Ιωαννίδης
  Η εταιρεία «Αμπελώνες Ζαχαριά» – ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες οινοποιίες της περιοχής της Νεμέας, αλλά και της Πελοποννήσου γενικότερα. H ευρεία γκάμα των προϊόντων της, με περισσότερες από 15 ετικέτες, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα των απαιτήσεων του σύγχρονου καταναλωτή, ενώ οι συνεχείς διακρίσεις των κρασιών της τα τελευταία έτη, σε μεγάλους και καθιερωμένους διεθνείς διαγωνισμούς οίνου, την κατατάσσουν σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες δυνάμεις του οινικού κλάδου. Αν και στον χώρο του εμφιαλωμένου άρχισε να δραστηριοποιείται μόλις το 2002, εντούτοις η οινική ιστορία της εταιρείας φτάνει πολλά χρόνια πίσω στον χρόνο. The “Petit Opera du Monde” was born in Paris from the idea of establishing a “different” institution for Lyric Art, far from all the existing ones!
  
   

   Το ΚΑΛΟΔΙΚΗΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ είναι μια νέα και σύγχρονη ιδιωτική εταιρεία στο χώρο της στάθμευσης του αυτοκινήτου που φιλοδοξεί να μπει δυναμικά στη διαχείριση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης μας αλλά και να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων της, καθώς μετά από έρευνα το 75% χρησιμοποιεί για μεταφορά το αυτοκίνητό του. Kalodikisparking.com.cyTo xelidona.gr είναι δημιουργία του πολιτιστικού συλλόγου Χελιδονωτών Ευρυτανίας "Ο Άγιος Γεώργιος"      
Be Sociable, Share!