OnlineGURU Newsletter 28-05-13

Editorial 

Σας καλωσορίζουμε για μια ακόμη φορά στο OnlineGURU, το 2ο Newsletter της goViral!
Σε αυτό το τεύχος διαβάστε για την πέμπτη γενιά του Amazon Kindle του πιο διάσημου e-reader της αγοράς και όλες τις εξελίξεις για τα νέα domain με κατάληξη .hotel που θα είναι σε λίγο καιρό διαθέσιμα! 

Επίσης, ενημερωθείτε για το τι σημαίνει Affiliate Marketing, έναν εύκολο και αποδοτικό τρόπο για να πραγματοποιήσετε πωλήσεις μέσω του e-shop σας, ενώ μη ξεχάσετε ειδικά αν έχετε εταιρεία Α.Ε., να διαβάσετε το άρθρο για το νέο προϊόν της goViral Δημοσίευση Ισολογισμού μόνο με €99!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Βαρβάκειο Ίδρυμα για την τιμή που μας έκανε να μας αναθέσει την κατασκευή της νέας του ιστοσελίδας.

Καλή ανάγνωση!

Κωνσταντίνος Μιχανετζής & Γιώργος Σταμπολίτης

Μanaging Partners HeBS

Πέμπτα γενέθλια για το ηλεκτρονικό βιβλίο της Amazon

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon έχει εδραιώσει την θέση του σαν μια από τις πιο ανεπτυγμένες αγορές στο internet. Από την ημέρα της ίδρυσής της βρίσκεται μονίμως σε τροχιά ανάπτυξης με ετήσιο εισόδημα που ξεπερνάει τα 600 εκατομμύρια δολάρια και συνολική αξία που εκτιμάται στα 25 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Amazon έγινε γνωστή ως ένα διαδικτυακό βιβλιοπωλείο με τεράστια ποικιλία σε τίτλους και συγγραφείς.

Η επιτυχία της εταιρίας καθώς και η μεγάλη της απήχηση στο κοινό δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη και η Amazon άρχισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε διάφορα είδη από αναλώσιμα Η/Υ μέχρι τρόφιμα. Βρισκόμενη στην 10η θέση των πιο δημοφιλών ιστότοπων, είναι το πιο επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα μακράν του δευτέρου, στην σχετική λίστα.

Από το Νοέμβριο του 2007 όμως η Amazon είναι γνωστή για άλλο ένα της επίτευγμα, την εξέλιξη του πιο διάσημου e-reader της αγοράς. Το Amazon Kindle, αν και δεν είναι η πρώτη συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων είναι σίγουρα η πιο επιτυχημένη. Κάνοντας χρήση της τεχνολογίας e-ink electronic paper, δίνει στον αναγνώστη την αίσθηση του εντύπου καθώς το φόντο αλλά και οι επιλογές φωτεινότητας και τόνου του κειμένου είναι τέτοιες που δίνουν την ψευδαίσθηση βιβλίου απ’ το τυπογραφείο. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας δίνουν στον αναγνώστη την ευχαρίστηση του βιβλίου χωρίς να υφίσταται το βάρος των πολλών σελίδων και τα μουτζουρωμένα από το μελάνι χέρια.

Το Amazon Kindle είχε την μεγάλη επιτυχία βασισμένο σε μια πολύ εύστοχη διαφημιστική εκστρατεία που έτρεξε ο όμιλος Amazon τονίζοντας τα προνόμια που προσφέρει στον αναγνώστη σε σχέση με τα αντίστοιχα έντυπα. Άλλος ένας σπουδαίος παράγοντας της επιτυχίας του Kindle σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα άλλων εταιριών είναι η ικανότητα της Amazon να συνδυάζει την προώθηση της συσκευής μαζί με ηλεκτρονικές εκδόσεις βιβλίων που εκ των πραγμάτων η εταιρία εμπορεύεται.

Το Amazon Kindle δεν δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει το έντυπο αλλά για να προσφέρει στους αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων την ευχέρεια να τα απολαμβάνουν σε μια φορητή συσκευή παρά στην οθόνη του υπολογιστή. Με άλλα λόγια, το Kindle γεννήθηκε για να υποστηρίξει την αγορά του ηλεκτρονικού βιβλίου. Σηματοδοτεί δε μια νέα εποχή στην έκδοση βιβλίων καθώς αρκετοί συγγραφείς παρακάμπτουν τους εκδοτικούς οίκους και προωθούν τα συγγράμματα τους απευθείας από την Amazon αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή για Kindle ή άλλες ανταγωνιστικές συσκευές.

Από την πρώτη του εμφάνιση και την πρώτη γενιά Kindle, η Amazon έχει λανσάρει άλλες 4 γενιές του e-ink Kindle. Καθισμένη πλέον πάνω στις δάφνες του e-reader, η Amazon επιχειρεί ένα νέο άνοιγμα, αυτή τη φορά στην αγορά ταμπλετών, με την προώθηση του Kindle Fire και Kindle Fire HD που πέρα από την προφανή τους ικανότητα ανάγνωσης ηλεκτρονικού κειμένου, είναι δυο πλήρως εξοπλισμένες ταμπλέτες σε Android λειτουργικό σύστημα. Οι τιμές του Kindle e-ink ξεκινάνε από 69 δολάρια καθώς οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των βιβλίων κυμαίνονται πολύ χαμηλότερα από τα αντίστοιχα έντυπα.

Μη γνωρίζοντας τι μας επιφυλάσσει το μέλλον στην εξέλιξη του βιβλίου, μπορούμε να απολαμβάνουμε το παρόν με μια συσκευή που αποθηκεύει την αγαπημένη μας βιβλιοθήκη μέσα στο σκληρό της δίσκο.

e-hotelier

Tα νέα domain έρχονται…Κατοχυρώστε σήμερα το .hotel!

Προλάβετε να το κατοχυρώσετε σήμερα! .hotel
www.όνομαξενοδοχείου.hotel

Τα νέα domains θα διατεθούν για κατοχύρωση κατά τη διάρκεια του έτους αλλάζοντας το Internet όπως το ξέρουμε!

Η απελευθέρωση των domain names αναμένεται να επηρεάσει τόσο τους μεμονωμένους χρήστες όσο και τις επιχειρήσεις. Ο τρόπος που οι χρήστες αναζητούν πληροφορίες online πρόκειται να αλλάξει ενώ οι επιχειρήσεις θα έχουν νέες ευκαιρίες προκειμένου να διαχειριστούν και να προωθήσουν την online παρουσία τους.
Η απελευθέρωση των domain names αναμένεται να επηρεάσει τόσο τους μεμονωμένους χρήστες όσο και τις επιχειρήσεις. Ο τρόπος που οι χρήστες αναζητούν πληροφορίες online πρόκειται να αλλάξει ενώ οι επιχειρήσεις θα έχουν νέες ευκαιρίες προκειμένου να διαχειριστούν και να προωθήσουν την online παρουσία τους.
Τα νέα domains δίνουν στις εταιρείες την ευκαιρία να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στην εταιρική τους εικόνα στο Διαδίκτυο και να ενισχύσουν την προβολή τους σε αυτό. Καταλήξεις όπως .hotel για παράδειγμα, δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τον προσανατολισμό και την κουλτούρα της εταιρείας.
Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τις σωστές καταλήξεις, οι εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν καλύτερη τμηματοποίηση και αποτελεσματικότερη στόχευση.
Mην αφήνετε το ξενοδοχείο σας έξω από τις εξελίξεις της τεχνολογίας..Η www.goviral.gr σας βάζει πρώτους στη νέα εποχή του διαδικτύου προ-κατοχυρώνοντας τα domains σας τώρα! Η διαδικασία είναι δωρεάν και μη δεσμευτική.
Kαλέστε μας σήμερα στο τηλ. 2106930526 ή κατοχυρώστε το domain συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά μία φόρμα στο site της goViral!

Ακολουθήστε το link.
http://www.goviral.gr/products/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-domain/

Creative Communication Mix

Το Creative Communication Mix, είναι μια υπηρεσία από την goViral.gr που περιλαμβάνει ένα mix από επι μέρους δράσεις Online Marketing. Το mix αυτό επιλέγεται με βάση:

 • Το διαθέσιμο κεφάλαιο του πελάτη για προωθητικές ενέργειες
 • Τους στόχους που θέλει να πετύχει
 • Την επίδραση, ωριμότητα άλλων δράσεων που έχουν ήδη αναπτυχθεί
 • Kάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάζουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο για ένα από τα πολλά εργαλεία του Creative Communication Mix!

Enjoy!

Affiliate Marketing στην πράξη. Δείτε ένα Case Study.

Διαβάστε μια περιγραφή του πως εφαρμόζεται το Affiliate Marketing σε μια από τις πλέον διαδεδομένες μορφές της. Την προώθηση ημερησίων προσφορών.
To Dealfinder με την υπηρεσία Dealfinder Widgets, επιτρέπει σε κάθε έναν που έχει μια ιστοσελίδα να μπει στον χώρο του affiliate marketing με απλές κινήσεις.

Για να διαβάσετε το case study κάντε κλικ εδώ:

http://www.dealfinder.gr/cms/ti-einai-ta-affiliate-networks/

Δημοσίευση Ισολογισμού

Hλεκτρονική δημοσίευση Ισολογισμού με €99 από την goViral!

Ένα νέο καινοτομικό προϊόν από την goViral έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα δημοσίευσης του ισολογισμού μιας εταιρίας ΑΕ κάθε χρόνο! Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με την ηλεκτρονική δημοσίευση του ισολογισμού της εταιρίας σας στο διαδίκτυο είστε νομικά καλυμμένοι ως προς την υποχρέωση δημοσίευσης του ισολογισμού της εταιρίας σας!

Παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα αποφεύγοντας τις υπερτιμημένες δημοσιεύσεις σε έντυπα μέσα ενημέρωσης (οικονομικές εφημερίδες) και έχετε το πλεονέκτημα ότι κατασκευάζετε μία εταιρική ιστοσελίδα με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Επιπλέον η goViral καλύπτει τη νομική υποχρέωση για δημοσίευση του ισολογισμού κάθε εταιρείας, στη δική της προσωπική ιστοσελίδα (με δικό της όνομα και φιλοξενία) και όχι σε μια ιστοσελίδα με αντίστοιχες δημοσιεύσεις πολλών εταιρειών.

Στην τιμή των €99 περιλαμβάνονται τα ακόλουθα BONUS:

 • Δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας
 • Δημιουργούμε για εσάς εταιρική σελίδα μέχρι 4 κατηγορίες. ( ΑΡΧΙΚΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. )
 • Δωρεάν φιλοξενία σε server της Google
 • Φιλοξενούμε τη σελίδα σας σε έναν από τους πιο αξιόπιστους servers παγκοσμίως Χωρίς άλλα έξοδα φιλοξενίας και κρυφές μηνιαίες χρεώσεις. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
 • Δυνατότητα ανάρτησης ισολογισμού από εσάς
 • Δίνουμε τη δυνατότητα να ανεβάζετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ισολογισμούς-ανακοινώσεις
 • Στοιχεία εταιρίας
 • Ενημερώνουμε τη σελίδα με τα στοιχεία της εταιρίας σας
 • Δυνατότητα επέκτασης της ιστοσελίδας σας
 • Μπορούμε να δημιουργήσουμε επιπλέον κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας σας.
 • Δωρεάν εταιρική φωτογραφία
 • Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ επαγγελματική φωτογραφία για την ιστοσελίδα σας.
 • Δωρεάν καταχώρηση DOMAIN NAME
 • Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση Domain Name για ένα χρόνο με κατάληξη com π.χ. www.companysa.com ή eu π.χ.www.companysa.eu (εφόσον επιθυμείτε κατάληξη gr π.χ. www.companysa.gr επιπλέον κόστος €12)
 • Δωρεάν δημοσίευση ισολογισμού
 • Καλύπτουμε τη νομική υποχρέωση δημοσίευσης του ισολογισμού
 • Δημοσίευση εταιρικών ανακοινώσεων
 • Δυνατότητα δημοσίευσης των εταιρικών σας ανακοινώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
http://www.goviral.gr/products/dimosiefsi-isologismou/

Κατασκευή νέας ιστοσελίδας για το Βαρβάκειο Ίδρυμα!

Η goViral είχε την τιμή να αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας του Βαρβάκειου Ιδρύματος. Το Βαρβάκειο Ίδρυμα αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς πνευματικούς “φάρους” της χώρας μας από τον οποίο αποφοίτησαν κάποιες από τις πιο σημαντικές λογοτεχνικές, πολιτικές και επιχειρηματικές παρουσίες του τόπου μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, Γεώργιο Δροσίνη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τσάτσο, τον Ευάγγελο Αβέρωφ και πολλούς άλλους.

Be Sociable, Share!

No Comments Yet.

Leave a comment